ULTRASONİK ORTAM DEZENFEKTE CİHAZI
FREE

    Description
ULTRASONİK DEZENFEKTE CİHAZI
ÖZELLİKLERİ

SU İLE ÇALIŞTIRILDIĞINDA Kİ ETKİLERİ

Ultrasonik cihazlarımızda sadece su kullanıldığı zaman, çok miktarda negatif iyona sahip soğuk sis ile vücudun ihtiyaç duyduğu oksijenin emilimini ve karbondioksit atılımı özelliğini hızlandırır. Bu durum vücudun genç kalmasını aynı zamanda stres sırasında beyin hücrelerinin beslenmesini kolaylaştırıyor. Bu sistem ile havada ki negatif iyonlarının serbest kalmasını sağlanır. Bilimsel araştırmalara göre negatif iyon içeren ortamlarda bulunmak saman nezlesi, astım, mevsimsel depresyon, yorgunluk be baş ağrısı belirtilerini hafifletiyor, ayrıca negatif iyon içeren ortamlarda hareket kabiliyeti artıyor, iş performansı yükseliyor, zihinsel fonksiyonların düzenlenmesini kolaylaştırıyor ve hata oranları küçülüyor. Negatif iyonlar havada bulunan asılı bakterileri etkili bir şekilde yok etmektedir. Bu etki ile birçok hastalık etkisi azaltılmış olmaktadır. Özellikle klimalı ortamlarda kullanılan Ortam Dezenfekte Cihazı, kuru cilt ve kuru göz sorunlarını önleyerek, hızlıca sinir gerginliğini ortadan kaldırır ve beyni sakinleştirir. Aşırı su kaybının önlenmesini sağlar.

DEZENFEKTE İLAÇI İLE KULLANIMDAKİ ETKİLERİ

Hava sahası sisleme yöntemi; havadan geçecek bulaşıcı tüm zararlı mikro organizmaları parçalar ve kalıntı bırakmaz. İnsan sağlığına hiçbir zararı ve yan etkisi yoktur. Verilen oranlamalar ile kullanıldığında 50 m2 alanlara kadar 15 dakika gibi bir sürede ortam dezenfekte işlemi sağlanmış olur.

Cihazımızda kullanılan Dezenfektanın bilimsel çalışmalar ile kanıtlanmış özellikleri;
Temas ettiği ortamlarda bakterileri, virüsleri ve mantarları saniyeler içerisinde yok eden ve çevre dostu su bazlı dezenfektandır. Alkol. Aldehit. Fenol ve Amonyum içermez. Benzer ürünler ile kıyaslandığında her zaman üstünlük hızlı ve etkin dezenfeksiyon sağlar.

KULLANIM ALANLARI
Hastaneler, muayene odaları, oteller, yurtlar, okullar, kreşler ve dershaneler, mağaza ortak kullanım alanları, soyunma kabinleri, ofisler ve steril ortam oluşturulmak istenen tüm kapalı alanlarda kullanılır.





Cookies

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Accept