A dinner plate
FREE

    Description
Our products T.C. With the permission number TR - 06 - K - 15650 given by the MINISTRY OF FOOD, AGRICULTURE and LIVESTOCK; It is produced in 100% compliance with Hot and Cold Food Contact.

⦁ Melamine is definitely not plastic. This is a common confusion. The fact that many people see melamine as equivalent to plastic products causes the biggest difference of plastic and melamine to be overlooked. Although this big difference is that the products made of plastic become bacteria in time and threaten human health; The product made of melamine is completely hygienic and never produces bacteria and does not cause any harm to human health.

⦁ It is preferred because of its high resistance to breakage compared to products such as porcelain, ceramics and glass, which are substitute products in terms of product life and use.

⦁ TUVA THERM products are resistant to (-) 20 ° C and (+) 100 ° C heat.

⦁ It can be washed in the dishwasher at maximum (+) 85 ° C.

⦁ TUVA THERM products are not suitable for use in Oven and Microwave Oven.
Ürünlerimiz T.C. GIDA TARIM ve HAYVANCILIK BAKANLIĞI’ NIN verdiği TR – 06 – K – 15650 sayılı izni ile; Sıcak ve Soğuk Gıda ile Temasa % 100 Uygun Olarak Üretilir.
⦁ Melamin kesinlikle plastik değildir. Bu durum çokça rastlanılan bir karıştırmadır. Birçok insanın melamini plastik ürünler ile eşdeğer görmesi plastik ile melaminin en büyük farkının gözden kaçırmasına sebep olur. Bu büyük fark plastikten yapılan ürünlerin zamanla bakteri üretir hale gelerek insan sağlığını tehdit etmesine karşın; Melaminden elde edilmiş ürün tamamen hijyenik kalıp ve asla bakteri üretmemekte ve insan sağlığına herhangi bir zararı bulunmamaktadır.

⦁ Kırılmaya yüksek mukavemet göstermesi ürün ömrü ve kullanımı açısından ikame ürün olan porselen, seramik ve cam gibi ürünlere göre çok daha fazla direnç göstermesi sebebiyle tercih edilir.

⦁ TUVA THERM ürünleri (-) 20 °C ve (+) 100 °C ısıya dayanıklıdır.

⦁ Maksimum (+) 85 °C de bulaşık makinasında yıkanabilir.

⦁ TUVA THERM ürünleri Fırın ve Mikrodalga Fırında kullanıma uygun değildir.
منتجاتنا T.C. بتصريح رقم TR - 06 - K - 15650 مقدم من وزارة الغذاء والزراعة والثروة الحيوانية ؛ يتم إنتاجه بامتثال 100٪ لمطابقة الأطعمة الساخنة والباردة.

⦁ الميلامين بالتأكيد ليس بلاستيك. هذا ارتباك شائع. حقيقة أن الكثير من الناس يرون أن الميلامين معادل للمنتجات البلاستيكية يتسبب في تجاهل الفرق الأكبر بين البلاستيك والميلامين. على الرغم من أن هذا الاختلاف الكبير هو أن المنتجات المصنوعة من البلاستيك تتحول إلى بكتيريا في الوقت المناسب وتهدد صحة الإنسان ؛ المنتج المصنوع من الميلامين صحي تمامًا ولا ينتج بكتيريا ولا يسبب أي ضرر لصحة الإنسان.

⦁ مفضل بسبب مقاومته العالية للكسر مقارنة بمنتجات مثل البورسلين والسيراميك والزجاج والتي تعتبر منتجات بديلة من حيث عمر المنتج واستخدامه.

⦁ منتجات TUVA THERM مقاومة للحرارة (-) 20 درجة مئوية و (+) 100 درجة مئوية.

⦁ يمكن غسلها في غسالة الصحون بحد أقصى (+) 85 درجة مئوية.

⦁ منتجات TUVA THERM غير مناسبة للاستخدام في الفرن والميكروويف.

Cookies

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Accept