Marble types
FREE

    Description
Industrially, marble can be called any type of stone that is cut and shaped. Regardless of type and size, all kinds of marble can be chopped and polished, and all kinds of natural stones that show these characteristics are classified as marble. Rocks formed with magma such as granite and basalt and serpanites are also included in the category of natural stones due to these properties. In addition, travertines, onyx and limestone are also considered as natural stone types today.
Endüstriyel olarak mermer, kesilerek biçimlendirilen her tür taş olarak adlandırılabilir. Cins ve ebat gözetmeksizin her türlü mermer, doğranabilme, cilalanabilme gibi özelliklere sahiptir ve bu özellikleri gösteren her türlü doğal taş mermer olarak sınıflandırılmaktadır. Granit ve bazalt ve serpanitler gibi magma ile oluşan kayaçlar da bu özellikleri sebebi ile doğal taş kategorisine girmektedirler. Ayrıca travertenler, oniks ve kireç taşıda günümüzde birer doğal taş türü olarak değerledirilmektedir.
صناعيًا ، يمكن تسمية الرخام بأي نوع من الأحجار المقطوعة والشكلية. بغض النظر عن النوع والحجم ، يمكن تقطيع وصقل جميع أنواع الرخام ، وتصنف جميع أنواع الأحجار الطبيعية التي تظهر هذه الخصائص على أنها رخام. يتم أيضًا تضمين الصخور المتكونة من الصهارة مثل الجرانيت والبازلت والسربانيت في فئة الأحجار الطبيعية بسبب هذه الخصائص. بالإضافة إلى ذلك ، تعتبر الترافرتين والعقيق والحجر الجيري أنواعًا من الأحجار الطبيعية اليوم.

Cookies

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Accept